Trainingen

Elke training is voor ons maatwerk. Uw situatie en doelstelling zijn voor ons leidend. Wij houden rekening met de samenstelling van de groep en stemmen ons programma op de persoonlijke leerstijlen af. Heldere afspraken over wat u wilt bereiken en tussentijdse en eindevaluaties over de geboekte resultaten zijn voor ons belangrijk. Op het gebied van trainingen richten we ons op de volgende specialisaties:

  • Leidinggeven met de gesprekscyclus; Deze training is er op gericht om managers te ondersteunen in het voeren en uitvoeren van gesprekken in de gesprekscyclus.  Hierbij komt ook het voorbereiden én het uitvoeren aan de orde van plannings-, voortgangs/functionerings- en beoordelingsgesprekken, zoals vastgelegd in afspraken over de gesprekscyclus. (2-daagse training)
  • Gesprekstechnieken; Een opfriscursus op het terrein van goed communiceren. Dat kan zijn in de rol van leidinggevende of als medewerker. Luisteren, samenvatten, doorvragen en afsluiten worden met behulp van een trainingsacteur weer eens getraind en besproken. (1-daagse training)
  • Big Five training; Deze training is geschikt voor managers en P&O-adviseurs die gecertificeerd willen worden in het mogen gebruiken van persoonlijkheidsvragenlijsten. (1 daagse training)
  • 360° Feedback training; Deze training is geschikt voor managers, die hun deskundigheid op het gebied van het werken met  360-graden feedback willen verhogen. (1 daagse-training)
  • Selectiegesprekken; een training gericht op selecteurs en/of leden van een benoemings(advies)commissie. Tijdens deze training wordt geleerd hoe de selecteur op een gerichte en efficiënte wijze informatie verzamelt bij bijvoorbeeld een teamlid of een sollicitant over relevant werkgedrag. (1-daagse training)
  • Beoordelings- en functioneringsgesprekken; het voorbereiden en het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met medewerkers. Deze training is bestemd voor Leidinggevenden. (1-daagse training)

Voor meer informatie over deze trainingen, kunt u met Interselect contact opnemen onder nummer 0183 693939, of via mail ons

Ga terug naar: Trainingen, advies en coaching

Doe nu de quickscan

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×