Trainingen, advies en coaching

Interselect is specialist in het meten bij kandidaten. Bijvoorbeeld het meten van gedrag, of het niveau of motivatie. Dat zijn vragen waar elke organisatie ook zelf mee te maken krijgt. Wij hebben specialisten in onze organisatie die u kunnen helpen bij het inrichten van een gesprekscyclus of bij de uitvoering van een selectietraject.  Elke vraag is voor ons maatwerk. Uw situatie en doelstelling is voor ons leidend.

Interselect voert (naast de assessments) dan ook nog andere activiteiten uit en wel op het terrein van trainingen, advisering en coaching. Trainingen worden zowel Incompany uitgevoerd, of als een open-inschrijving training aangeboden. Het gaat hierbij vaak om instrumenttrainingen, maar ook om trainingen voor leidinggevenden en medewerkers rond gespreksvoering, selectie en  beoordelen.

Bij coaching gaat het meestal om individuele maatwerktrajecten. Vaak als aanvulling op een eerder uitgevoerd assessment, maar dat hoeft natuurlijk niet. Bij advisering tenslotte, gaat het doorgaans over inrichtingsvragen. Deze vragen hebben dan betrekking op bijvoorbeeld een Management Development traject,  of het opzetten van een doordachte gesprekcyclus.

Klik op een van de onderstaande blokken voor meer informatie!

Ga terug naar: Wat wij doen

Doe nu de quickscan

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×