Trainingen, advies en coaching

METEN IS WETEN

We zijn bij Interselect specialist in het meten van vaardigheden of eigenschappen bij kandidaten. Bijvoorbeeld het meten van gedrag, iemands (kennis)niveau of persoonlijke motivatie. Stuk voor stuk vragen waar elke organisatie dagelijks mee te maken krijgt. Op basis van de uitkomsten van al die metingen, helpen onze specialisten bij het inrichten van een gesprekscyclus of bij de uitvoering van een selectietraject. Wij behandelen elke vraag als maatwerk. Uw situatie en doelstelling(en) zijn daarbij voor ons leidend.

TRAINING, ADVIES EN COACHING

Interselect voert (naast assessments) ook andere activiteiten uit, op het gebied van trainingen, advisering en coaching. Bij de trainingen  gaat het vaak om instrumenttrainingen: gericht op het professioneel gebruiken van instrumenten/testen. Maar ook om trainingen voor leidinggevenden en medewerkers rond gespreksvoering, selectie en beoordelen. Deze trainingen bieden we zowel incompany als via een open inschrijving aan.

Bij coaching gaat het meestal om individuele maatwerktrajecten. Vaak als aanvulling op een eerder uitgevoerd assessment, maar dat hoeft uiteraard niet. Bij advisering gaat het meestal over inrichtingsvraagstukken. Deze vragen hebben dan betrekking op bijvoorbeeld een Management Developmenttraject of het opzetten van een doordachte gesprekcyclus. Op basis van onze kennis van organisaties én menselijk gedrag adviseren onze specialisten hoe dit het beste is in te richten voor een organisatie.

Interesse in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Ga terug naar: Wat wij doen

Doe nu de quickscan

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×