Wat wij doen

DRIE SPECIALISMES
Interselect richt zich op het optimaliseren van organisaties. Dat doen we door talenten binnen deze organisaties te ontdekken en te ontwikkelen. Vanuit onze ervaring ondersteunen we onze opdrachtgevers in het stimuleren van de persoonlijke groei van medewerkers én in de verandering en groei van de organisatie als geheel. Dat doen we met drie verschillende specialismes:

Bij alle specialismes staat het selecteren, ontdekken en ontwikkelen van talenten én het verbinden van talenten in de organisatie centraal.

VOOR IEDEREEN GELIJK
Interselect vindt het belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt en heeft bij verdere ontwikkeling of sollicitatie. Daarom zijn gelijkwaardigheid, inclusiviteit en diversiteit verweven in onze manier van werken. Dat doen we met objectieve interviews, waarbij we eventuele aannames uitschakelen. Zo krijgt elke kandidaat een gelijke behandeling en beoordeling. Bij intelligentietests houden we rekening met culturele verschillen. Zo verkleinen we de culturele afstand met de kandidaat. Ook een praktijksimulatie is gevoelig voor culturele invloeden. Door hier vooraf alert op te zijn, voorkomen we dat rollenspeler(s) of beoordelaars hun aannames toelaten in het rollenspel en de beoordeling. Tot slot zijn persoonlijkheidsvragenlijsten vaak samengesteld op basis van westerse ideeën over ‘het juiste gedrag’. Wij zetten daarom voor onze kandidaten een persoonlijkheidsvragenlijst in, die focust op relevant werkgedrag. Zonder dat we daar een waardeoordeel aan koppelen.

Meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op.

Doe nu de quickscan

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×