Onderwijs

Interselect biedt oplossingen in het onderwijs (assessments, trainingen en instrumenten) op het gebied van competentieontwikkeling, selectie en leiderschap. We werken daarbij voor het primair, voortgezet, beroeps en wetenschappelijk onderwijs.

Klantervaringen:

Zowel kandidaten als opdrachtgevers beoordelen onze assessments gemiddeld met een 4.51 (op een schaal van 0 tot 5). Hieronder een selectie van hun terugkoppeling en waardering.

Primair onderwijs | Selectieassessments voor meerscholendirecties
Stichting Proo: “De heldere rapportages gaven ons voldoende richting en ondersteuning om een goede keuze te maken uit de beschikbare kandidaten.”

Voortgezet onderwijs | Opstellen competentierolprofielen en inzet Reflector 360 graden
Guido de Brès (Amersfoort): “In goede samenwerking heeft Interselect ons geholpen met het opstellen van heldere competentierolprofielen voor docent, zorgcoördinator en mentor.”

Middelbaar beroepsonderwijs | Implementatie gesprekscyclus en competentiemanagement
Drenthe College: “Interselect levert ons al meer dan 10 jaar het feedbackinstrument Reflector 360 graden en de Reflector 90 graden als onderdeel van de gesprekscyclus.”

ROC Midden-Nederland | Uitvoering van een potentieelassessment voor een docent
“Ik vond de omgeving waarin de tests plaatsvinden prettig en rustig. Het was een fijne ervaring, ondanks dat ik het zelf spannend vond. Bedankt voor deze mooie leerervaring!”

Hoger beroepsonderwijs | Uitvoering van een selectieassessment voor directies
Hogeschool Rotterdam: “De duidelijke en concrete rapportages geven ons een goede ondersteuning om een verantwoorde keuze te maken uit de beschikbare kandidaten.”

Hoger beroepsonderwijs | Uitvoering van een ontwikkelassessment voor opleidingsmanager
“Bedankt voor de prettige manier waarop de dag van het assessment is verlopen. De sfeer was open en vriendelijk. Dat waardeer ik zeer.”

Wetenschappelijk onderwijs | Assessment voor een manager
Tilburg University: “De contacten met het secretariaat, de assessmentpsycholoog en de voortvarendheid van Interselect hebben we als zeer prettig ervaren.”

Erasmus Universiteit Rotterdam | Assessment voor hoogleraar
“Thank you very much for sending me the assessment report. I had a memorable assessment. The feedback session gave me a lot of insights about my competence and the room to improve. This report provided me with an even more comprehensive and systematic view about my strengths and weaknesses. The suggestions were insightful and illuminated.”

Erasmus Universiteit Rotterdam | Assessment voor universitair hoofddocent
“Interselect heeft in het gehele proces zeer snel geschakeld en dat heb ik erg gewaardeerd.”

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ga terug naar: Voor wie

Doe nu de quickscan

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×