Voor wie

INVESTEREN IN MENSEN

In onze omgeving volgen veranderingen elkaar in een steeds hoger tempo op. Dat betekent dat organisaties steeds flexibeler moeten worden om zich snel aan te passen aan bijvoorbeeld nieuwe (onderwijs)visies. Mensen spelen een cruciale rol in die flexibiliteit van organisaties.

Meer nog dan andere investeringen, levert de investering in mensen een organisatie veel op. Medewerkers investeren enerzijds zelf in hun inzetbaarheid. Een organisatie wil dit optimaal ondersteunen door aan te geven wat er van medewerkers wordt verwacht en wanneer ze succesvol zijn. Interselect combineert mensgerichtheid met meetbaarheid: het hart van onze concepten.

 

BEGELEIDEN BIJ PROFESSIONELE ONTWIKKELING

Ons doel is organisaties, en de mensen die daarbinnen werken, te begeleiden bij hun professionele ontwikkeling. Dit doen wij door een optimale inzet van onze kerncompetenties: samenwerken,resultaatgerichtheid, creativiteit, vasthoudendheid en initiatief. Daarnaast leveren we hoogwaardige instrumenten en producten, zoals 360-graden feedbackvragenlijsten, persoonlijkheidsvragenlijsten, trainingen en coaching.

Dit is een mooie samenvatting van jullie bedrijfsdoel. Te overwegen om dit op meerdere plekken op de site (bijvoorbeeld als quote) terug te laten komen.

Interselect is actief in de volgende branches:

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Doe nu de quickscan

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×