Interselect en het Coronavirus

Interselect en het Coronavirus

In deze onzekere tijd willen we u graag op de hoogte houden van hoe Interselect, gezien de zorgelijke situatie in Nederland, haar assessments uitvoert.

Het welzijn van onze opdrachtgevers, kandidaten en collega’s gaat voor alles. We nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Interselect worden nageleefd. Gelukkig kunnen wij het merendeel van onze assessments nu ‘remote’ uitvoeren. Dat wil zeggen dat we, naast de tests en vragenlijsten, ook het interview en de praktijksimulaties online uitvoeren via MicrosoftTeams. De kandidaat kan hierdoor veilig thuisblijven en op de eigen computer meedoen aan het assessment. Onze ervaring is dat we op deze manier een volwaardig alternatief kunnen bieden.

Tegelijkertijd kunnen we (nu nog) bij Interselect ‘gewoon’ onze assessments in Gorinchem uitvoeren. Wel zorgen we daarbij voor zo min mogelijk menselijk contact en houden 1.5 meter afstand tijdens de gesprekken.

We hopen u daarmee zoveel mogelijk van dienst te zijn, zodat reeds geplande maar ook nieuwe assessments door kunnen gaan.

En uiteraard houden we u op de hoogte van eventuele veranderingen. 
We wensen allen een goede gezondheid toe!

Doe nu de quickscan

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×